Forums ::
Muharjenje v Sloveniji - Flyfishing in Slovenia :: Forums :: Muharjenje v Sloveniji [Flyfishing in Slovenia] :: Revirji [Flyfishing rivers and districts] |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Lepenjica [Zavod Za Ribištvo] |
Moderators: luckyluke
|
Author | Post | ||
dickerson |
|
||
Registered Member #283
[ Edited Friday 10 August 2012 - 20:19:32 ] Tight Lines ! |
||
Back to top |
|
||
gogi2cv |
|
||
Registered Member #204
Ahoj ! Ekspidicija več kot uspela Verjetno po 10 letih ali več zopet na Lepeni in bilo je odlično. Soča nama nekako ni usojena, tudi letos je bila kalna, zato sva se odpravila na Lepeno. Kamp plac, čisto zraven Soče Začela sva kar v kampu v dveh obetavnih tolmunih. In ni minilo dolgo, ko sem zapel tole lepotico. Je trajalo kar nekaj minut da sem jo ukrotil na 0.12 trnico Nato pa pot pod noge in peš po cesti navzgor. Pri tem mostičku sva začela loviti, kot pred tolikimi leti z dedekom Tolmun od zgoraj In isti tolmun pod vodo, v ozadju se vidita dve postrvici Lukova prva marvična ta dan Eden od mnogih tolmunov in v vsakem se skriva kakšen zaklad Recimo tale mavrična , ki me je "ganjala" gor in dol po Lepeni Pa še dodam zraven video, ko je odplavala nazaj v svoje globine : povezava [link] Luka v akciji Tale tolmun sva morala spustiti, je bilo dosti muharjev na Lepeni, ker je bila Soča kalna Pogled na Sočo Slika ni najlepša, ampak izpolnila se mi je želja ujeti njo, lepotico kraljico postrvi )) Sicer ni bila velika ampak je to en poseben občutek. Takoj ko sem jo zapel je začela odsevati rumeno zelena barva, sem si govoril da mi le ne pade iz trneka, da jo vidim v živo. Za kakšno lepšo sliko pa ni bila pripravljena sodelovati Še ena od mnogih mavričnih In pa malo pred tem, ko je odplavala In pa še en video, ko mavrična odplava : povezava [link] Sončni zahod, zjutraj pa domov. Čisto prehitro je minilo vse skupaj. Bilo je super, vsekakor se še vrnem. lp in pozdrav |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
Registered Member #1
Hej gogi! Krasna reportaža! Dolina Lepene je res čudovita, če pa se človek ob reki sprehodi še z muharico, je vsaj zame dan popoln Hvala za objavo in lep muharski pozdrav, Lucky [ Edited Friday 10 August 2012 - 20:23:13 ] |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
Registered Member #1
...in še nekaj mojih fotk zadnjega obiska te čudovite alpske rečice: Spoznate možaka brez škornjev, ki ga tisti večer očitno ni nič zeblo? Lep muharski pozdrav, Lucky [ Edited Friday 10 August 2012 - 20:40:54 ] |
||
Back to top |
|
||