Forums ::
Muharjenje v Sloveniji - Flyfishing in Slovenia :: Forums :: Muharjenje v Sloveniji [Flyfishing in Slovenia] :: Splošno [General topics] |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Andrej Lupinc o muharjenju na RTVSLO |
Moderators: luckyluke
|
Author | Post | ||
luckyluke |
|
||
Registered Member #1
povezava [link] Lep muharski pozdrav, Lucky [ Edited Tuesday 03 September 2013 - 23:26:16 ] |
||
Back to top |
|
||
Lupo |
|
||
Registered Member #24
povezava [link]
Stari pijanček mi je pripovedoval o lovljenju postrvi.Kadar je zmogel govoriti, je postrvi opisoval tako,kakor da bi bile žlahtna in intiligentna kovina. |
||
Back to top |
|
||
Lupo |
|
||
Registered Member #24
Hej, še dva linka do knjige: povezava [link] povezava [link] Mislim pa, da se tanovo knjigo Ĺľe dobi po knjiĹľnicah, ÄŤe koga zanima branje, namesto da bi ÄŤez zimo muhce delal in opremo popravljal Lep pozdrav Stari pijanček mi je pripovedoval o lovljenju postrvi.Kadar je zmogel govoriti, je postrvi opisoval tako,kakor da bi bile žlahtna in intiligentna kovina. |
||
Back to top |
|
||
Lupo |
|
||
Registered Member #24
SreÄŤno in zdravo 2014 in seveda veliko uĹľitkov ob vodi! povezava [link] Stari pijanček mi je pripovedoval o lovljenju postrvi.Kadar je zmogel govoriti, je postrvi opisoval tako,kakor da bi bile žlahtna in intiligentna kovina. |
||
Back to top |
|
||
Lupo |
|
||
Registered Member #24
povezava [link]
Stari pijanček mi je pripovedoval o lovljenju postrvi.Kadar je zmogel govoriti, je postrvi opisoval tako,kakor da bi bile žlahtna in intiligentna kovina. |
||
Back to top |
|
||
Lupo |
|
||
Registered Member #24
povezava [link] Takole je bilo v Daktariju. Polno in zabavno. Zdaj bom pa ob priÄŤakovanju prvega marca naredil nekaj pravih umetnih muhc. Stari pijanček mi je pripovedoval o lovljenju postrvi.Kadar je zmogel govoriti, je postrvi opisoval tako,kakor da bi bile žlahtna in intiligentna kovina. |
||
Back to top |
|
||