Forums ::
Muharjenje v Sloveniji - Flyfishing in Slovenia :: Forums :: Muharjenje v Sloveniji [Flyfishing in Slovenia] :: Revirji [Flyfishing rivers and districts] |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Jesen |
Moderators: luckyluke
|
Author | Post | ||
sine |
|
||
Registered Member #43
Sezona muharjenja se počasi zaključuje, napočil bo čas vezanja. Ampak mene pa vseeno zanima kje se lahko še muhari v poznojesenskem času, ali pa celo pozimi? Vem, da so ribice v ženitvenem času... pa vseeno (upam, da ujeta in spuščena postrv (ali lipan) ne doživi takšnega šoka, da bi pozabila na zarod, ali pa?). LP |
||
Back to top |
|
||
look |
|
||
Registered Member #34
Mogoče pa lahko izkoristiš priložnost na Rižani, ki je odprta do 1.decembra. Če se motim, naj me kdo popravi.
povezava [link] |
||
Back to top |
|
||
sine |
|
||
Registered Member #43
Še nikoli nisem bil na tej vodi. A imate kdaj kakšen skupni lov? |
||
Back to top |
|
||
look |
|
||
Registered Member #34
Skupnega lova nimamo nikoli... Znal bi se pa najdit kakšen skupni ribolov :wink: povezava [link] |
||
Back to top |
|
||
sine |
|
||
Registered Member #43
kdaj in kje? Prinesem jurja LP |
||
Back to top |
|
||
sine |
|
||
Registered Member #43
AJA... sploh nisem opazil (vseeno; nisem lovec, čeprav imam rad "Srne"), ostalo velja | ||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
Registered Member #1
Hej,,, V oktobru je še odprta večina muharskih revirjev, tako da ne vem čemu bi se tako hitro poslovili od letošnje sezone : Je pa res, da je v novembru potem izbira že manjša, vendarle pa še vedno dovolj velika...Tako je v novembru recimo odprta večina revirjev, s katerimi upravlja Zavod za ribištvo (Radovna, Bohinjka, Krka, Unica, Iščica), ter nekateri revirji, ki so v upravljanju ribiških družin (npr. Rižana- RD Koper, Poljanska Sora- RD Visoko, Sora- RD Škofja Loka, Sava in Tržiška bistrica- RD Tržič, Bohinjka- RD Bled, Radeščica- RD NM)...Teh sem se spomnil, če pa ima kdo kakšno drugačno informacijo ga prosim, naj jo doda ali popravi moje navedbe... Hvala in lep muharski pozdrav, Lucky |
||
Back to top |
|
||