Forums ::
Muharjenje v Sloveniji - Flyfishing in Slovenia :: Forums :: Muharjenje v Sloveniji [Flyfishing in Slovenia] :: Revirji [Flyfishing rivers and districts] |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Gračnica [RD Laško] |
Go to page 1 [2] | |
Moderators: luckyluke
|
Author | Post | ||
fishandfun |
|
||
Registered Member #252
Zdravo! Minilo je točno eno leto od kar sem zadnjič muharil na Gračnici in danes mi jo je uspelo obiskati skupaj z prijateljem Alešem, ki se je letos pridružil muharski druščini in glede na začetek bo dobila pravega mojstra v muharjenju in vezanju muh. Muharila sva dopoldan in potočnice so kar prijemale, predvsem dvoletnice, dve večji so se mi snele še preden sem jih lahko spravil do sebe. Na spodnjem linku lahko vidite nekaj utrinkov s dopoldanskega muharjenja na Gračnici. povezava [link] Lep pozdrav! Šoš Si želite preizkusiti vrhunsko muharico Hardy Zenith? Kliknite tukaj in si oglejte njeno predstavitev! Pokličite nas, z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri primerne muharske opreme za vas. |
||
Back to top |
|
||
fishandfun |
|
||
Registered Member #252
Zdravo! V začetku maja se je izlovilo par gojitvenih potokov in potočnice so se uložile v Gračnico. Na spodnjem linku lahko vidite nekaj od tega. povezava [link] Lep pozdrav! Šoš Si želite preizkusiti vrhunsko muharico Hardy Zenith? Kliknite tukaj in si oglejte njeno predstavitev! Pokličite nas, z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri primerne muharske opreme za vas. |
||
Back to top |
|
||
Mariachi |
|
||
Registered Member #336
..........
[ Edited Sunday 06 November 2011 - 19:39:13 ] |
||
Back to top |
|
||
fishandfun |
|
||
Registered Member #252
Zdravo! Za dve uri sem skočil na Gračnico. Prijemale so predvsem manjše potočnice, pred koncem pa mi je še dodatno polepšala dan lepa potočnica. Lep pozdrav! Šoš [ Edited Friday 16 April 2010 - 21:20:27 ] Si želite preizkusiti vrhunsko muharico Hardy Zenith? Kliknite tukaj in si oglejte njeno predstavitev! Pokličite nas, z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri primerne muharske opreme za vas. |
||
Back to top |
|
||
Go to page 1 [2] | |