Forums ::
Muharjenje v Sloveniji - Flyfishing in Slovenia :: Forums :: Muharjenje v Sloveniji [Flyfishing in Slovenia] :: Revirji [Flyfishing rivers and districts] |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Prvi meti v novi sezoni ;) |
Moderators: luckyluke
|
Author | Post | ||
luckyluke |
|
||
Registered Member #1
Sezona se je ponekod že začela... Tisti, ki ste že okusili užitke muharjenja tudi v novi sezoni, lahko na tem mestu napišete, kakšno je bilo stanje, kakšni so bili občutki in kaj so rekle ribe Fotografije zaželene, podrobnejša poročila pa lahko objavite z odprtjem novih tem po posameznih rekah... Lp, Lucky |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
Registered Member #1
Lustrik je napisal: Nekajkrat sem obiskal radovno, vedno presenečen - odlično (kot ta inetrnetna stran), prekrasne potočke. na Radeščici pa žal v celem dnevu nisem imel prijema, za mojo tolažbo je bila kavnate barve. lp Rok |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
Registered Member #1
@lustrik Kje pa ponavadi loviš na Radeščici...od izliva Črmošnjice dolvodno ali od Podturna navzdol...Radeščica je tudi meni sicer zelo pri srcu in upam, da jo bom tudi letos obiskal... Lep muharski pozdrav vsem, Lucky |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
Registered Member #1
Lustrik je napisal: ja, ponavadi od izvira dolvodno, obvezno pa skučim tudi na potok Obrh, ko pa se odpre spodnji del pa tudi tja rad zaidem, če ne drugač vsaj na kakšnega klena, platnico ali ščuko. lp Rok |
||
Back to top |
|
||