Forums ::
Muharjenje v Sloveniji - Flyfishing in Slovenia :: Forums :: Muharjenje v Sloveniji [Flyfishing in Slovenia] :: Muharski dogodki [Fly fishing events] |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
6. Srečanje forumovcev / 6th Forumers Meeting, RIŽANA 2010 |
Go to page 1 [2] | |
Moderators: luckyluke
|
Author | Post | ||
jedi8 |
|
||
![]() Registered Member #480
No tui js se bom predstavil. sm Nik prihajam iz Kopra uÄŤlanjen sem u RD Koper. Z a forum sem zvedel prek kolegov ( Formy, Dioniz in 5er). Muharim prvo leto in se Ĺľe veselim ponovnega ribolova na RiĹľani. Se vidimo ju3 ![]() [ Edited Friday 05 November 2010 - 13:01:10 ] (P)loviti se mora! |
||
Back to top |
|
||
lipan |
|
||
![]() ![]() Registered Member #181
Pridem tudi jaz LP |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Hej,,, @jedi8 Dobrodošel na forumu! Sem prepričan, da boš v takšni družbi zelo hitro napredoval v muharjenju in odkrival vse njegove lepote! ![]() @lipan Odlično, te dodajam na seznam! Se vidimo jutri ob 8.30 pred ribiškim domom RD Koper! Lep muharski pozdrav, Lucky |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
Še updejtan seznam: 1. luckyluke 2. alex 3. dioniz 4. jedi8 5. formy 6. besko 7. fishandfun 8. Anselmo 9. booki 10. igor 11. MVM 12. folrak 13. Fly 14. 5er 15. s52vk 16. mare 17. Urni sulec 18. salmo 19. robertino 20. squadro 21. Thor 22. look 23. Mariachi 24. alf 25. bogi 26. lipan Veselo bo! ![]() Lp Lucky |
||
Back to top |
|
||
skull |
|
||
![]() Registered Member #147
jah do zadnjega sem cakal in upal da mi bo uspelo priti a tudi letos zal ne bo nic iz tega .. prevec dela sem si nakopal na grbo in prevec dezja mi je kradlo vikende tako da se mi vse skupaj zamika. zelim vam lep dan in pa predvsem naj vam bojo vile naklonjene da ulovite tudi kako pikcasto ali marmorirano .. kaka dva tedna nazaj sem prebil na rizani kake 4 ure in sem od cca 100 ujetih rib ulovil le eno marmorirano cca 35 cm. drugace pa stalez tamavricastih enormen ..... lp in dober prijem People forget how fast you did a job - but they remember how well you did it. |
||
Back to top |
|
||
fismarker |
|
||
![]() ![]() Registered Member #412
Lep pozdrav malce pozno ampak pridem za 99% spočit dušo . | ||
Back to top |
|
||
salmo |
|
||
![]() ![]() Registered Member #342
Žal sta Robertino in Bogi odpovedala zaradi službenih dolžnosti,še malo pa gremo na pot | ||
Back to top |
|
||
jedi8 |
|
||
Pozdravljeni. Išče se lastnik neoprenske nogavice znamke DAM ki je bila najdena na prkirišču pred gostilno Cah. Lastnik naj se javi na ZS . [ Edited Sunday 07 November 2010 - 21:19:32 ] (P)loviti se mora! |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
Hej,,, Tako, pa je letošnje srečanje za nami... ![]() Da pa ne bi ostalo le pri besedah, je tukaj nekaj fotoutrinkov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za konec bi se želel ponovno prav lepo zahvaliti našim gostiteljem, predsedniku in ostalim članom RD Koper, ki so nam letos že šestič zapored omogočili, da muharsko sezono zaključimo na čudoviti Rižani. V upanju, da se naslednje leto ponovno srečamo... ![]() Lep muharski pozdrav, Lucky [ Edited Sunday 07 November 2010 - 22:09:16 ] |
||
Back to top |
|
||
kostevc |
|
||
![]() ![]() Registered Member #303
Lucky, kot vedno: čudovite fotografije! lp, kostevc Pestra izbira izdelkov za muharjenje pri KOSTEVCU: povezava [link] Trgovina Kostevc Trg zbora odposlancev 20 1330 Ko?evje W: povezava [link] G: 031 611 479 E: -email- |
||
Back to top |
|
||
MVM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
Luka hvala, mislim, da v imenu vseh udeležencev srečanja, bilo je lepo in zabavno, tudi vreme se nas je usmililo, čeravno je cel čas delovalo, kot da se bo vlilo. Pogrešali smo nekatere stalne udeležence srečanj, no upam da se z njimi vidimo drugo leto ob istem času. Ribolov je bil, verjetno lahko rečem v imenu vseh, fantastičen, posebno zaradi dodatnega vložka šarenk iz ribogojnice ( nenamenskega ) ! So po vsem toku Rižane, kot da bi jih nekdo namenoma tja vlagal..... Še enkrat HVALA Ribiški Družini Koper in njihovim članom, posebno našemu (zdaj verjetno lahko že tako rečem ) Denisu. Upam da bom kaj hitro uredil foto materijal, da še jaz prilepim kako fotko. Kot je zgoraj vidno, slike povejo več kot tisoč besed, mar ne ? ![]() Vsem skupaj še enkrat HVALA na prijetni družbi in ![]() MVM http://vladimirmikec.wordpress.com "catch the memory - release the fish!" |
||
Back to top |
|
||
Dioniz |
|
||
![]() ![]() Registered Member #193
Res je blo lepo in lepe fotke lucky ![]() Ps. Drugo leto pa obvezno krst ![]() Rizanski biser |
||
Back to top |
|
||
Anselmo |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11
Tudi z moje strani vse pohvale RD Koper in tebi Luka za organizacijo, ter vsem ostalim za prijetno družbo. Krst pa naslednje leto VSEKAKOR BO! ![]() ![]() Ekipa da te skipa: jaz, lipan in look. ![]() Kot je že lucky povedal je bila, po vseh utrujanjih, potrebna pavza. ![]() look in njegov križanec. ![]() Lp |
||
Back to top |
|
||
5er |
|
||
![]() ![]() Registered Member #406
Res je slike povedo veÄŤ kot besede! Jaz pa prilagam sliko najdene nogavice v rokah sreÄŤnega najditelja ![]() ![]() Samo da se peca |
||
Back to top |
|
||
jedi8 |
|
||
Luka preÄŤudovite slike, bravo..... @Dioniz ks sm hotu letos drugo leto nebo veÄŤ niÄŤ hahaah:p (P)loviti se mora! |
||
Back to top |
|
||
lipan |
|
||
![]() ![]() Registered Member #181
Lep dan, res... Hvala vsem, posebej Anselmu in looku, za prijetno družbo. |
||
Back to top |
|
||
Booki |
|
||
![]() Registered Member #133
Se pridružujem zahvalam RD, Denisu, Luki in vsem udeležencem. Prelep dan pa čeprav brez sonca. Dan brez napake. LP in dober prijem Booki |
||
Back to top |
|
||
Urni Sulec |
|
||
![]() ![]() Registered Member #201
Še sam pripenjam nekaj fotk z tradicionalnega muharskega srečanja z Rižane. Boljše skoraj ne bi moglo izpasti...Hvala organizatorjem, šlo je vse kot po maslu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa dober prijem in lep ![]() Spuscajmo Avtohtone ribe! |
||
Back to top |
|
||
Thor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #67
Pozdrav. Kot moji predhodniki se tudi sam zahvaljujem vsem akterjem za še eno nepozabno srečanje. Voda je resniično polna verjetno že preveč. Vsi udeleženci smo tudi lahko občudovali spremembe na Rižani po zadnji vodni ujmi, ko si je voda spet poskušala pridobiti nazaj tisto kar so ji ljudje z leti odvzeli. Voda je bila tista prava tako, da je bilo prijemov nešteto. Še enkrat hvala Denisu, Luki in celotni RD Koper za vse, se vidimo spet prihodnje leto. L.P. Thor |
||
Back to top |
|
||
njolo |
|
||
![]() ![]() Registered Member #149
Pozdravljeni! Hej očitno ste se imeli res fajn, bambusa tudi ni manjkalo kaj. Upam, da bo takih še veliko... LP in dober prijem vsem. |
||
Back to top |
|
||
BO.MO. |
|
||
![]() ![]() Registered Member #386
Bravo bravo fantje prelep izpev ribiške sezone čestitke organizatorjem in muharjem. Sam s težavo napišem še ta post saj imam pol kila vijakov in ploščic v rokah. Abstinenca pa me razjeda tako da sem kot Švicarski sir. lp se vidimo prihodnje leto. |
||
Back to top |
|
||
MVM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
Kot sem obljubil še nekaj fotk :![]() Denis v akciji ![]() ![]() Igor utruja eno večjih potočnic ![]() Lepa riba.......... pa še na suho ![]() ![]() Največ je bilo seveda šarenk, celo takih čez 45 cm ![]() Delale so pretežno na olivke navezane na trneku 16 in več Seveda se ni manjkalo tudi domačink ![]() Pa še kaka rumenopikasta je prijela vmes ![]() tudi na suhe muhe kot je ta CDC elk ![]() in moja najlepša riba dneva ![]() Še enkrat Hvala radodarni Rižani in seveda vam na družbi, se vidimo naslednjo sezono, do takrat pa za primeže in pošljite kakšno svojo kreacijo na Slovenija open................ Lep pozdrav MVM http://vladimirmikec.wordpress.com "catch the memory - release the fish!" |
||
Back to top |
|
||
igor |
|
||
![]() Registered Member #122
Zdravo, ugotavljam, da letos fotoaparati niso škljocali tako pogosto kot prejšna leta razen Lukatov, ki je bil cel čas v ready modu. No pa tudi moja podmornica ni ravno mirovala. Žal pa tam, kjer sem sam lovil ni bilo nikogra, razen Mikita (MVM) seveda. Zato takole: Lukatov pozdrav in dobrodošlica ![]() Predsednikov (RD Koper) nagovor ![]() Brez "strogega" in vedno resnega Ferija (pazi škatlo) seveda ne gre ![]() Še malica ![]() Par nasvetov in izmenjava mnenj ![]() ![]() ![]() Vse pod kontrolo ![]() Še slika za arhiv ![]() Evidentiranje (No nekaj problemov z evidentiranjem malice je Feri sicer imel, saj niso pa niso šla narazen njegova očala. Pa vseeno smo bili po večerji vsi siti) ![]() In akcija Upsss, tudi na makaron (beri fiberglass) se da ujeti riba????????? ![]() Sledila je malica ![]() ![]() On-line poročilo "iz terena" ![]() In cedile so se sline ![]() Še kakšna "ta prava" se je našla ![]() Prehitro je bil večer in večerja ![]() ![]() ![]() ![]() Rezime in rekapitulacija ![]() in hvala organizatorjem ter adijo za eno leto RD Koper, Luka, Denis in vsi ostali forumovci igor |
||
Back to top |
|
||
luckyluke |
|
||
Hej,,, Še enkrat bi se vsem najlepše zahvalil za udeležbo na srečanju in za prispevke, ki ste jih objavili! ![]() ![]() ![]() Lep muharski pozdrav, Lucky p.s.: @5er in ostali- je nogavica našla svojega lastnika? ![]() [ Edited Wednesday 17 November 2010 - 23:34:55 ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page 1 [2] | |